Grønland
Online Shop Greenland. Shipping only within Greenland.
Not your country?
Change it
close
Search


Refine your search

Search

Grønland Sign in

Shopping cart (0)
United States (english) Canada (english) United Kingdom (english) Ireland (english) Deutschland (deutsch) Schweiz (deutsch) Suisse (français) Svizzera (italiano) Österreich (deutsch) France (français) Italia (italiano) España (español) Portugal (português) Danmark (dansk) Sverige (english) Suomi (english) Norge (english) Grønland (english) Nederland (nederlands) België (nederlands) Belgique (français) Luxembourg (français) РОССИЯ (русский) 日本 (日本語) --------------------------------
INTERNATIONAL EN (english) INTERNATIONAL RU (русский)


You have 0 item(s) in your shopping cart


Free shipping on orders over DKK 400.00 DPD GL
Checkout


BODUM® Online Shop - please choose your country:

United States United States
US Online Shop. Shipping only within the United States of America.
Canada Canada
Canada Online Shop. Shipping only within Canada.
United Kingdom United Kingdom
UK Online Shop. Shipping only within UK.
Ireland Ireland
Online Shop Ireland. Shipping only within the Republic of Ireland.
Deutschland Deutschland
Online Shop Deutschland. Lieferungen nur innerhalb Deutschlands.
Schweiz Schweiz
Online Shop Schweiz. Lieferungen nur innerhalb der Schweiz.
Suisse Suisse
Online Shop Suisse. Livraisons qu'en Suisse.
Svizzera Svizzera
Online Shop Svizzera. Consegna solo in Svizzera.
Österreich Österreich
Online Shop Österreich. Lieferungen nur innerhalb Österreichs.
France France
Boutique en ligne France. Livraisons qu'en France.
Italia Italia
Online Shop Italia. Consegna unicamente a indirizzi nella Repubblica Italiana.
España España
Tienda online España. Entregas se realizan solamente en España.
Portugal Portugal
Loja on-line Portugal. Transporte apenas dentro de Portugal.
Danmark Danmark
Online Shop Danmark. Levering kan kun ske i Danmark.
Sverige Sverige
Online Shop Sweden. Shipping only within Sweden.
Suomi Suomi
Online Shop Finland. Shipping only within Finland.
Norge Norge
Online Shop Norway. Shipping only within Norway.
Grønland Grønland
Online Shop Greenland. Shipping only within Greenland.
Nederland Nederland
Online shop Nederland. Verzenden alleen binnen Nederland.
België België
Online shop België. Verzenden alleen binnen België.
Belgique Belgique
Boutique en ligne Belgique. Livraisons qu'en Belgique.
Luxembourg Luxembourg
Boutique en ligne Luxembourg. Livraisons qu'en Luxembourg.
РОССИЯ РОССИЯ
日本 日本
オンラインショップはこちら
Or else BODUM® International:   
Coffee Tea Kitchen e-BODUM® BBQ

Historie

BODUM® - visionær innovation i mere end 70 år

“Godt design behøver ikke at være dyrt” – Peter Bodum.

BODUM®, som er en familieejet virksomhed, blev grundlagt i København af Peter Bodum i 1944. Takket være sit unikke koncept var det allerede i 1960'erne lykkedes for Peter Bodum at gøre varemærket BODUM® internationalt kendt: Udvikling af produkter, som altid opfylder de højeste krav til funktionalitet og kvalitet i forening med rimelige priser.

Peter Bodum var allerede fra starten klar over betydningen af industrielt design, og netop denne visionære indstilling var med til at skabe fundamentet for det, som BODUM® står for i dag.

I sit design af kaffebryggeren Santos virkeliggjorde Peter Bodum princippet om, at form er afhængig af funktionalitet. Santos vandt internationalt ry for sit unikke design og i løbet af 50'erne, 60'erne og 70'erne blev Santos den mest populære kaffebrygger i verden.

I 1974 overtog Peter Bodums søn, Jørgen Bodum, som på det tidspunkt var 26 år gammel, ledelsen af BODUM®. Han havde sat sig det klare mål at respektere og videreføre traditionerne, som er så karakteristiske for virksomheden BODUM® - hånd i hånd med kreativ og visionær nyskabning.

Allerede i 1974 manifesterede Jørgen Bodum virksomhedens designfilosofi ved lanceringen af BODUM®’s første stempelkande – Bistro.

Bistro – den franske stempelkande - er af de internationale medier blevet kåret som den mest miljøvenlige kaffebrygger og har fået tildelt de fornemste internationale og danske designpriser.

Fire år senere flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum virksomheden til Schweiz for dermed at give BODUM® en strategisk central placering i Europa.

Derefter begyndte BODUM® at åbne sine egne butikker og shop-in-shops i metropoler over hele verden: Paris, København, Zürich, Luzern, Tokyo, New York, Sydney, Okinawa, Auckland og mange andre.

I 1980 etablerede Jørgen Bodum BODUM®’s designafdeling PI-Design. Siden da har BODUM® med sit team af in-house designere, ingeniører, grafiske designere og arkitekter udviklet sit eget produktdesign - i overensstemmelse med BODUM®’s tradition for kvalitet og funktionalitet - og med udpræget fokus på innovation.

Åbningen af den første butik i London i 1986 var endnu en milepæl i BODUM®’s historie. Denne imponerende butik skulle ikke alene fungere som et perfekt showroom for BODUM®'s store produktsortiment, men skulle også præsentere BODUM® som et internationalt varemærke med stadig større betydning.

I 1991 udviklede BODUM® tekanden ASSAM ASSAM til British Tea Council.Denne tekande repræsenterede en genopfindelse af selve tebrygningens princip. I tekanden ASSAM begyndte BODUM® nu at anvende det velkendte system fra de franske kaffestempelkander også til tebrygning: Med denne metode kan teens trækkeproces, som finder sted inde i et stort filter, afbrydes hurtigt og effektivt ved at presse et stempel ned.

I 1992 begyndte BODUM® sin produktion af elektriske husholdningsprodukter. Elkogeren IBIS var det første produkt i en lang række af avanceret elektrisk køkkenudstyr i et fornemt enkelt design: juicepressere, kaffemøller osv.

Siden 1974 har BODUM® produceret mere end 100 millioner franske stempelkander og 30 millioner tekander.

BODUM® udvider kontinuerligt sit sortiment af smukt designede hverdagsprodukter.

I dag kan BODUM® tilbyde sine kunder alt fra de nyeste produkter til fremstilling af kaffe eller te til bordplader, køkkenudstyr og opbevaring til tekstiler og andre produkter til bolig og kontor. I nogle af BODUM®’s livsstilsbutikker findes der endda en café, hvor BODUM®’s egne kaffe- og tesorter bliver serveret.

I 2003 blev det svenske firma Ordning&Reda optaget i BODUM® gruppen. Ordning&Reda har franchise-butikker i 15 lande, og i deres shop-in-shops i BODUM®'s butikker findes et gennemtænkt sortiment af stilrene notesbøger, kalendere, kort, fotoalbums, papirvarer, kuglepenne, æsker, tasker og tilbehør.

BODUM® gruppen er en 100% familieejet virksomhed. I dag ejes BODUM® af Pia og Jørgen Bodum, datter og søn af BODUM®'s grundlægger, Peter Bodum.

BODUM® intensiverer i øjeblikket sit arbejde med at udvide antallet af shop-in-shops yderligere.

BODUM®’s produkter bliver solgt i mere end 55 lande. Der findes nu over 20 BODUM® butikker og utallige shop-in-shops over hele verden.

BODUM®'s holdingselskab er placeret i Schweiz, hvor også BODUM® Design Group med PI-Design befinder sig, mens BODUM®'s produktionsselskab ligger i Portugal. BODUM® har andre afdelinger i Humlebæk, Tokyo og New York og salgsafdelinger både i Hong Kong og Shanghai.

Fra juni 2010 foregår alle BODUM®'s skandinaviske aktiviteter med udgangspunkt i Humlebæk. Med dette tiltag bliver BODUM® nabo til Louisiana Museum of Modern Art, som BODUM® har været hovedsponsor for i årerne 2010, 2011, 2012, 2013.


Subscribe